CONCEPTEN
CAS & KAS
Cas & Kas Bitterballen en Kroketten zijn op een ambachtelijke manier bereid, met verse ingrediënten en met een draadjesvleesstructuur dat niet van echt te onderscheiden is. De producten zijn 100% vegan, vrij van palmolie en vrij van soja. Hiermee zetten we de nieuwe standaard voor bitterballen en kroketten, met een maximale smaak en een minimale foodafdruk! Bekijk hier de allergenen.
PLANT-BASED






BURGER BUS
PLANT - BASED
Wie geniet er niet van een heerlijke burger? Laat je verrassen door onze premium burger met een authentieke Smokey BBQ-saus. Nét zo lekker als een traditionele burger, maar dan helemaal vegan! Bekijk hier de allergenen.



TACO TIME
PLANT - BASED
Deze tacoburger is meer dan een gerecht; het is een beleving uit de toekomst die je nu al kunt proeven. Durf te ontdekken, een nieuwe favoriet die je zal verrassen. Bekijk hier de allergenen.



FLYING FALAFEL
Onze smashed falafel wrap is het perfecte festivalfood: makkelijk in de hand en vol van smaak. Vergeet droge falafel – deze wrap zit boordevol knapperige groenten, frisse kruiden, en een romige saus. Festivalproof en extreem lekker!



LAHMAJET
PLANT - BASED
Onze Lachmajet Döner is festivalproof: een knapperige Turkse pizza, belegd met verse groenten, frisse kruiden en plant-based döner. Elke hap knalt van de smaak, je eet m' zo uit het handje. Bekijk hier de allergenen.







VEGAN VISBOER
PLANT - BASED
Kibbeling, garnalenkroketjes en remouladesaus. Helemaal plant-based en net zo lekker als bij de echte visboer. De ultieme combinatie van traditie en innovatie: vertrouwd, maar dan met een duurzame toekomst


JUICY JUNGLE
PLANT - BASED
Stap binnen in onze interactieve kas en ontdek hoe jouw smoothie tot leven komt. Met een basis van vers fruit shaken we drie smaken: Rood, Geel en Groen. Smoothie Groen geeft je een extra health boost dankzij het Algenpoeder dat we toevoegen!


TOSTI WORLD
HYBRID
Onze tosti’s zijn next level: drie lagen brood met vulling, zodat de buitenkant knapperig blijft en de binnenkant zacht en smeuïg. We werken met hybrid vlees en vis om de CO₂-uitstoot te verlagen, zonder in te leveren op smaak. Super simpel, very tasty!


